Koffie maakt iedereen vrolijk, maar een écht goede koffie die er ook nog prachtig uitziet, maakt mensen nog gelukkiger. Bij Cupp helpen we jou en je team om je gasten een onvergetelijke koffie-ervaring te bieden.
Onze Barista training op locatie is speciaal ontworpen om jouw team te trainen in het bereiden van de beste koffies met jullie eigen koffiebonen en melk. Zo creëer je een team vol enthousiaste barista’s die keer op keer heerlijke koffies serveren. Mooi uitziende koffies en tevreden ‘oeh’s en aah’s’ van je gasten zijn gegarandeerd!
Tijdens de Barista training ligt de nadruk op het perfectioneren van Latte Art. Je team leert melk opschuimen, het creëren van microfoam en het schenken van diverse Latte Art figuren. Daarnaast is het mogelijk om de training uit te breiden met extra (online) modules, zodat je team zich blijft ontwikkelen.
Duur: 3 uur
Deelnemers: tot 6 deelnemers per training
*prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten.
In drie uur tijd gaan jullie samen met onze ervaren barista’s aan de slag en toveren we jullie om tot ware Latte Art goochelaars! We nemen jullie stap voor stap mee door de theorie achter het creëeren van het perfecte microfoam. Leer zelf de techniek achter het schenken van verschillende Latte Art figuren!
We nemen een kijkje naar de verschillende melk varianten en hoe je deze het beste kunt opschuimen. Zo smaakt jouw koffie straks sowieso een stuk lekkerder en ziet er ook nog eens een stuk vrolijker uit! Het maken van een bestelling met plantaardige melk is straks voor jou een piece of cake.
Espresso, cappuccino en flat white. Welke koffies staan er bij jullie op de kaart? Samen nemen we door welke koffies je kunt maken op basis van espresso en melk, Zo weet iedereen in jouw team strak het verschil tussen een cappuccino, flat white en een café latte.
Een goede espresso ligt aan de basis van elke lekkere koffie, om elke keer consistent espresso te zetten werken we met een espresso recept. Het optimale recept is voor elke koffieboon anders.
Leert jouw barista precies wat een espresso is, hoe je deze maakt, hoe het extractie proces verloopt en welke fouten je wilt voorkomen.
Leert jouw barista de juiste techniek om consistent shots te zetten. Zo maak je keer op keer heerlijke koffie.
Schoonmaken, misschien niet het leukste onderdeel van de werkdag, maar wel van cruciaal belang! Tijdens deze module:
Wil je een koffiekaart die niet alleen duidelijk is, maar ook indruk maakt? Wij bieden graag advies over de beste koffiesoorten en de juiste samenstelling van je koffiekaart. Wij helpen je bij het maken van een koffiekaart die perfect aansluit bij jouw zaak en je gasten.
Goede koffie maken en efficiënt werken, zijn twee verschillende takken van sport! Tijdens de workflow module leren we jouw barista om snel de meest lekkere koffies op tafel te toveren.
"*" geeft vereiste velden aan