Wij beginnen de horeca training met een bezoek bij jou! Samen nemen we een kijkje achter de bar. We gaan aan de slag en gezamenlijk maken we de espressomachine en de molen schoon. Zo creëren wij een goed startpunt en een sterke basis. Wij adviseren welke verbeteringen gedaan kunnen worden om de workflow te optimaliseren. We bepalen samen het perfecte recept voor jouw espresso. Dit recept gebruiken we als basis tijdens de trainingen voor jouw personeel. Als laatste maken we een duidelijk overzicht van jouw koffiekaart.
We komen bij jou op bezoek op een moment dat de koffiemachine niet gebruikt wordt. Zo kunnen we ongestoord en met alle aandacht kijken hoe we het beste uit jouw werkomgeving kunnen halen.
Is jouw bar optimaal ingedeeld om de workflow te verbeteren zodat jouw personeel in no-time alle koffiebonnen er uit knallen.
Beschik je over het beste recept voor jouw espressobonen. Zo kunnen al jouw gasten genieten van de heerlijke aroma’s die jouw koffie te bieden heeft.
Heb jij een duidelijke koffiekaart en weet al jouw personeel in welk kopje de verschillende koffies worden geserveerd.
Wil je graag meer informatie ontvangen over de Cupp horeca training? Vul onderstaand formulier in en ontvang onze brochure!
"*" geeft vereiste velden aan